Kryddersild med lune beter

INGREDIENSER

  • 1 pakke Juviksild spiseklar kryddersildfilet
  • kokte poteter
  • neper
  • reddiker
  • sukkererter

 

PEPPERROTKREM

  • 1 boks Cremè Fraîche
  • revet fersk pepperrot, eller pepperrot på tube
  • 1 ss sukker
  • 1/2 ts sitronsaft
  • litt salt


Smørstek kalde poteter, neper, reddiker og sukkererter med litt salt og pepper. (Neper trenger litt mer steketid enn det andre, så start med å steke denne.) Del opp kryddersilda og legg på tallerk. Server med pepperrotkrem og godt brød. 


Pepperrotkrem

Pisk Crème Fraîche, sukker, litt salt og sitronsaft med en håndmikser til det blir luftig. Vend deretter inn revet fersk pepperrot eller litt pepperrot på tube, med den opp-piskede Cremé Fraîche-blandingen. 


Pepperrotkremen kan serveres med en gang, men kan også lages ferdig dagen før du skal servere. Bare la den stå med lokk på i kjøleskapet.