Grillet Brioche baguette

med kryddersild

Lyst på noe skikkelig digg med sild? Roar Sjåstad i Meny har laget denne smakfulle oppskriften med vår spiseklare kryddersild og ramsløkaioli fra Metervare. Enkelt, når du vil ha noe godt til middag eller lunsj. 


INGREDIENSER 

  • 1 1/2 stk Juviksild søt kryddersildfilet
  • 4 stk Brioche baguetter

  • 6 ss Ramsløkaioli fra Metervare

  • 8 stk cherrytomater

  • 4 ss grovhakket bladpersille

  • 3 stk vårløk

Slik gjør du

Toast innsiden av baguetten raskt i en tørr stekepanne. Det gjør den litt sprø og ekstra god. Del tomatene i kvarte båter. Snitt vårløken og bladpersillen grovt. Del silda i tynne strimler på tvers av fileten.

 

Vend sild, vårløk, persille og tomat inn i aiolien. Anrett fyllet i baguettene, pynt med litt tomater og persille på toppen, og nyt.