UNIK OG PREMIERT SILD



Juviksild spiseklar kryddersild er tildelt utmerkelsen

"Juryens Utvalgte" av Det Norske Måltid, "Matspireprisen"

fra Matmerk, "Matkanalens reklamepris"

og Spesialitet-merket for sin unike kvalitet.

JUVIKSILD



SPISEKLARE SILDEFILETER


Spesialmodnede sildefileter, krydret og tilvirket med våre originale oppskrifter, og klare til bruk rett fra pakka. Til vår kryddersildfilet og spekesildfilet, bruker vi høstfanget NVG-sild med optimal kvalitet og fettprosent. Juviksild gjør det enkelt å velge sild både til middag, småretter og til tapas.

Hver pakke inneholder ca 250 g.

SPISEKLAR KRYDDERSILDFILET

ORIGINAL


Våre kryddersildfileter kjennetegnes av en velkjent nellik-aroma, og silda har unik og premiert smak. Kan brukes til middag, i småretter, eller til å lage innlagt sild på glass.

SPISEKLAR SPEKESILDFILET

ORIGINAL


Våre spekesildfileter har en mild smak og kan nytes med en gang. Pakningen gjør det enkelt å være klar for spekesild, når du trenger det – til hverdag eller fest.   

SPISEKLAR KRYDDERSILDFILET

CHILI


Kryddersildfilet med chili har mye av den samme gode smaken som i kryddersild original, men med en ekstra og litt varm spiss på smaken.

SPISEKLAR MATJESSILDFILET

SESONG


Lettsaltede matjessildfileter etter hollandsk tradisjon, tilvirket av sommerfanget Nordsjøsild  klare til bruk. Matjesfilet er fryst for å stanse modningsprosessen og for å sikre en mild saltsmak. Pakningen oppbevares fryst, og bør ikke fryses igjen etter tining. Pakningsposen tiner etter èn time på kjøkkenbenken,

eller legges i kaldt vann i 15 minutter. 

SPISEKLAR KRYDDERSILDFILET

INGEFÆR


I tillegg til alle de andre gode krydderne som brukes i tilvirking av kryddersild, er denne

silda toppet med et ekstra friskt hint

av ingefær. 

JUVIKSILD



PÅLEGGSILD PÅ GLASS


Norsk vårgytende sild innlagt med fersk løk og krydder i smakfulle laker og sauser på 400 g glass.

Alle glassene er håndverksmessig fremstilt i Juvika. Juviksild påleggsild finner du i kjøledisken

hos din butikk - klare til å nytes rett på brødskiva.

APPELSINSILD


En fruktig påleggsild med fersk løk, appelsinskall og nellik. Passer også til ost

og kjeks.

SURSILD


Frisk, klassisk påleggsild med fersk løk,

nellik og sennepsfrø. Kan nytes på alle typer brød og knekkebrød.

TANDOORI


Kryddersild i en smakfull rød tandoorisaus med spisskummen, ingefær og fersk løk. Godt på brød, eller til ris og nanbrød.

CHILISILD


Biter av kyddersildfilet i en fyldig chilisaus

med fersk løk. Setter en god og spisset smak

på brødskiva. 

TOMATSILD


Tradisjonsrik påleggsild med en dyp og fyldig tomatsmak som passer til alle anledninger. God smak av nellik og dill.

JULESILD


 Juviksild julesild er laget av vår prisvinnende kryddersildfilet, innlagt i en smakfull krydderlake med fersk rødløk, nellik og rosépepper.

DILLSILD


Dillkrydret påleggsild med fersk løk og svart  pepper. Gir brødskiva en herlig smak av sommer.

GRØNN PEPPER-SILD


Påleggsild med syre og friskhet fra grønne pepperkorn. Mild, men tydelig og rund

pepper-smak.

JUVIKSILD



PÅ SPANN


Vår kryddersildfilet og spekesildfilet kan du også få innlagt i spann, med lake.

Silda tilvirkes med høstfanget NVG-sild med optimal kvalitet og fettprosent. 

KRYDDERSILDFILET

2 KG


Våre kryddersildfileter kjennetegnes av en velkjent nellik-aroma. Et spann med søt kryddersild inneholder 2 kg med velsmakende fileter, klare til bruk. Spannet oppbevares kjølig mellom null og fire grader i kjøleskap. Ta opp og bruk det du trenger, når du trenger det.

Holdbar i 14 dager etter åpning.

SPEKESILDFILET

2 KG


Våre spekesildfileter har en mild smak og kan nytes med en gang. Et spann med søt spekesild inneholder 2 kg med velsmakende fileter, klare til bruk. Spannet oppbevares kjølig mellom null og fire grader i kjøleskap. Ta opp og bruk det du trenger, når du trenger det.

Holdbar i 14 dager etter åpning.

JUVIKSILD



ANSJOS


I Norden er ansjos en salgsvare som fremstilles av fisken brisling, en liten sildefisk rik på Omega-3 og med mye god smak. Fremstilling av ansjos har lange tradisjoner i Europa, og allerede i 1740-årene var det en eksportvare fra Norge. De fleste ansjosprodusenter hadde sin egen, ofte hemmelige krydderblanding.

I Juvika har vi hentet frem vår gamle håndverkstradisjon med å nedlegge brisling igjen. Ansjos fra Juviksild er tilvirket med utvalgte krydder for best kvalitet og smak, og ja, oppskriften er et arvesølv.

HEL ANSJOS


Vår krydrede ansjos er laget av norsk brisling som er krydret og håndverksmessig fremstilt i Juvika. Hele ansjos tas opp fra laken og fileteres på en tallerken eller et skjærebrett. Bruk en skarp kniv som du fører langs benet, fra hodet og ned mot sporen. Fjern skinnet etterpå. Filetene smaker godt på brødskiva,

til bruchetta, egg, på pizza, og i salater. 

MILJØ


I Juviksild vet vi at sunne, gode råvarer ikke kommer av seg selv.  Et rent miljø, både for fisk og mennesker, bidrar til å skape gode leveforhold for alle. Juviksild er medlem av merkeordningen Grønt Punkt, som sørger for returordninger av blant annet plast og kartong.