VÅRE PRODUKTER


Til vår kryddersildfilet og spekesildfilet, bruker vi høstfanget NVG-sild med optimal kvalitet og fettprosent. Etter tradisjonell modning, som er opp til 3 måneder i vårt kjølelager, tilsetter vi på ny vår unike lake og krydderblanding. Dette gjør at salt trekkes ut av silda til riktig tid, og kryddersmakene forsterkes slik at Juviksilda får akkurat den riktige smak og konsistens.

SØT & SPISEKLAR

spekesildfilet

 

Våre spekesildfileter har en mild smak og kan nytes med en gang. En pakning med med Søt & spiseklar spekesild inneholder ca 250 g med velsmakende fileter, klare til bruk. Pakningen oppbevares kjølig, mellom null og fire grader i kjøleskap. Pakningen gjør det enkelt å være klar for spekesild, når du trenger det – til hverdag eller fest.   

SØT & SPISEKLAR

kryddersildfilet

 

Våre kryddersildfileter kjennetegnes av en velkjent nellik-aroma. En pakning med Søt & spiseklar kryddersild inneholder ca 250 g med velsmakende fileter, klare til bruk. Pakningen oppbevares kjølig, mellom null og fire grader i kjøleskap. Pakningen gjør det enkelt å være klar for kryddersild, når du trenger det – til hverdag eller fest.

SØT & SPISEKLAR

kryddersildfilet ingefær

 

Nå tilbyr vi også kryddersildfileter med et friskt hint av ingefær.

En pakning med Søt & spiseklar kryddersild med ingefær, inneholder ca 250 g med velsmakende fileter, klare til bruk. Pakningen oppbevares kjølig, mellom null og fire grader i kjøleskap. Pakningen gjør det enkelt å være klar for kryddersild med ingefær, når du trenger det – til hverdag eller fest.

SØT & SPISEKLAR

kryddersildfilet chili

 

Våre kryddersildfileter med chili setter en spiss på sildesmaken.

En pakning med Søt & spiseklar kryddersild med chili, inneholder ca 250 g med velsmakende fileter, klare til bruk. Pakningen oppbevares kjølig, mellom null og fire grader i kjøleskap. Pakningen gjør det enkelt å være klar for kryddersild med chili, når du trenger det – til hverdag eller fest.

 

SPISEKLAR

matjessildfilet


Våre lettsaltede matjessildfileter er laget av sommerfanget Nordsjøsild med optimal fettprosent. Matjesfilet er fryst for å stanse modningsprosessen og for å sikre en mild saltsmak. En pakning med Spiseklar matjessildfilet, inneholder ca 250 g med velsmakende fileter, klare til bruk. Pakningen oppbevares fryst, og bør ikke fryses igjen etter tining. Pakningen tiner etter èn time på kjøkkenbenken. Alternativt kan plastposen legges i vann i 15 minutter. Pakningen gjør det enkelt å nyte matjessildfilet, når du trenger det – til hverdag eller fest.

SØT & SPISEKLAR

kryddersildfilet - 2 kg spann

 

Våre kryddersildfileter kjennetegnes av en velkjent nellik-aroma. Et spann med søt kryddersild inneholder 2 kg med velsmakende fileter, klare til bruk. Spannet oppbevares kjølig mellom null og fire grader i kjøleskap. Ta opp og bruk det du trenger, når du trenger det – til hverdag eller fest.   

SØT & SPISEKLAR

spekesildfilet - 2 kg spann

 

Våre spekesildfileter har en mild smak og kan nytes med en gang. Et spann med søt spekesild inneholder 2 kg med velsmakende fileter, klare til bruk. Spannet oppbevares kjølig mellom null og fire grader i kjøleskap. Ta opp og bruk det du trenger, når du trenger det – til hverdag eller fest.   

KRYDRET

Ansjos Hel - på glass

 

Vår krydrede ansjos er laget av norsk brisling som er krydret og håndverksmessig fremstilt i Juvika. Et glass med ansjos inneholder 400 gram netto. Glasset oppbevares kjølig, mellom null og fire grader, i kjøleskap. Hele ansjos tas opp fra laken og fileteres på en tallerken eller et skjærebrett. Bruk en skarp kniv som du fører langs benet, fra hodet og ned mot sporen. Fjern skinnet etterpå. 

*****

Julesild Spesial - på glass

 

Julesild spesial er laget av vår prisvinnende kryddersildfilet, innlagt i en smakfull krydderlake med fersk rødløk, nellik og rosépepper. Glasset inneholder 400 gram netto og opbevares best i kjøleskap mellom null og fire grader. Julesild er en klassiker som hører høytiden til, og som passer både til frokost, lunsj og til kvelds. God jul fra Juviksild!

MILJØ


I Juviksild vet vi at sunne, gode råvarer ikke kommer av seg selv.  Et rent miljø, både for fisk og mennesker, bidrar til å skape gode leveforhold for alle. Juviksild er medlem av merkeordningen Grønt Punkt, som sørger for returordninger av blant annet plast.

JUVIKSILD

God sild skal smake sild. Vår sild er nøye utvalgt og bearbeidet gjennom flere unike smaks- og modningsprosesser.

KONTAKT

Juvikprodukt AS, Juvikvegen 34, 6480 Aukra.

post@juviksild.no

LOKAL MAT

Våre produkter er tilvirket i Juvika på øya Gossen i Aukra kommune, helt ytterst på Romsdalskysten.


© Juvikprodukt AS. M–2103.