Hva kan du lage med Juviksild?


Sammen med restauranten ved Classic Norway-hotellet, Molde Fjordstuer, ønsker vi å få nye impulser til hvordan bruke sild.


Sild er en smakfull og næringsrik fisk som kan skape store smaksopplevelser. Tradisjonelt har sild ofte blitt knyttet til poteter, men sild kan også løftes til nye smakshøyder sammen med ulike typer bakverk, frukt, sauser, eller med smaker fra andre deler av verden.

Vi liker å tro at det meste er mulig, og at du som elsker sild, også deler vår entusiasme for denne lokale råvaren.


Send inn dine oppskrifter på småretter og middagsvarianter, der du bruker et valgfritt Juviksildprodukt, og komponerer en middagsrett, en forrett eller fingermat.


Vi plukker ut inntil fem finalister. Finaleoppskriftene blir tilberedt av de flinke kokkene ved Molde Fjordstuer.


Har du vinneroppskriften, får du en 5-retters middag for fire personer fra Tastingmenyen på Molde Fjordstuer - og matretten din blir å finne på Molde Fjordstuers Tastingmeny.


Både finaleoppskrifter og vinneroppskrifter vil bli presentert på vår nettside, facebook og instagram. 


Juryen består av representanter fra Molde Fjordstuer, Juviksild,

samt Hanne Fleischer, kjent fra radio 1FM.


Innsendingsfrist: 14. mars 2022